Mobiliteitsgarantie

Bij Autopech helpt de mobiliteitsgarantie van VHD u weer op weg!

Misschien kent u de situatie. U wilt uw kinderen naar school brengen en opeens gaat er een lampje branden in de auto; u heeft autopech! Helaas moet u meteen stoppen aan de kant van de weg. Of u wilt ’s ochtends naar het werk na de eerste nachtvorst, maar uw auto wil niet starten. Autopech is natuurlijk uitermate vervelend. Zeker wanneer u op tijd op het werk moet zijn.

Om autopech te voorkomen is onderhoud aan uw auto erg belangrijk. Door goed onderhoud aan uw auto voorkomt u vaak dat u stil komt te staan langs de weg. Door goed onderhoud aan uw auto voorkomt u ook vaak dat u dure reparatiekosten moet betalen. Ruton gelooft in de kwaliteit die wij leveren. Dit is de reden dat u na een onderhoudsbeurt, wanneer de auto technisch goed is bevonden,  bij Ruton in aanmerking komt voor een Mobiliteitspas. Deze pas heeft is een jaar geldig. Met deze pas heeft u recht op mobiliteit, oftewel pechhulp bij autopech. Mocht u, ondanks het onderhoud toch autopech krijgen, dan helpt Ruton u weer op weg!

Autopech Alarmcentrale

Op het moment wanneer u stil komt te staan met autopech, dan zal de VHD pechhulpservice alarmcentrale u helpen om te zoeken naar een passende oplossing. Dit kan bestaan uit het geven van technisch advies en wanneer dit niet voldoende is, komt de pechhulpdienst naar u toe. Binnen Nederland zijn we dan binnen 30 – 40 minuten bij u op locatie.

Wij staan achter onze kwaliteit! Als u uw onderhoud laat uitvoeren bij onze garage dan bent u verzekerd van 1 jaar onbezorgd autorijden, bij autopech helpen wij u snel weer op weg. Ga zeker en vertrouwd op weg met onze mobiliteitsgarantie.

Wat moet u doen als u autopech krijgt?

Zorg er altijd voor dat u de auto zo ver mogelijk rechts aan de kant van de weg zet, mocht het mogelijk zijn zet de auto dan in de berm. Doe vervolgens de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten, zorg er tevens voor dat u aan de rechterkant van de auto uitstapt. Gebruik uw gevarendriehoek en zorg ervoor dat u de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale. De VHD Alarmcentrale staat 24/7 uur voor uw klaar en is bereikbaar op 0031 (0) 570 783517.

Wilt u ook gebruik maken van onze mobiliteitsgarantie bij autopech? Neem dan contact met ons op en wij regelen dit voor u, u hoeft zelf verder niks te doen.

Autopech? – 24/7 mobiliteitsgarantie in Nederland bij uitgevoerd voorgeschreven jaarlijks onderhoud en/of reparaties.

Autopech -Mobiliteitsgarantie

  • Bij ons behoudt u uw mobiliteitsgarantie
  • Vertrouwd en voordelig!
  • Zeker en vertrouwd op weg door uw eigen autobedrijf met onze Mobiliteitsgarantie
  • VHD alarmcentrale
  • De alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar!

Voorwaarden consument MijnMobiliteit uitgevoerd door VHD